Web Analytics Made Easy - Statcounter

سایت فروشگاه آنلاین شرکت دانش‌بنیان نفیس پردازشگر دانش (ناپادا) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول راه‌اندازی شد.

عقیل کشیر مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نفیس پردازشگر دانش (ناپادا) مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «سایت فروشگاه آنلاین شرکت دانش‌بنیان نفیس پردازشگر دانش (ناپادا) واحد علی‌آباد کتول در راستای توسعه بازار داخلی و خارجی در فضای مجازی راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسب و کار نفیس پردازشگر دانش در مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت شناسایی شده و دارای نماد اعتماد الکترونیکی یک ستاره شده است.»

کشیر با توجه به اینکه سایت شرکت ناپادا قابلیت انتخاب محصول، سبد خرید، ثبت نام کاربر و امکان پرداخت آنلاین از طریق کارت بانکی عضو شبکه شتاب را دارد، افزود: «در سایت شرکت بیش از 7 مدل سنسور دما، رطوبت و گاز سری ناپادا بی‌سیم، 5 مدل مانیتورینگ سایت تولیدی با قابلیت ارسال پیامک، 2 مدل سیستم کنترلر تابلو برق، 30 مدل اتوماسیون مرغداری، اتوماسیون گلخانه، اتوماسیون نفت، گاز و پتروشیمی قابل انتخاب و خرید آنلاین است.»

مدیرعامل شرکت دانش‌‌بنیان ناپادا ادامه داد: «اکنون درحال توسعه سبد محصولات و بازاریابی و فروش بیشتر محصولات خود هستیم که در مدت کوتاه 5 ماهه بعد از تبدیل به دانش بنیانی شرکت، بیش از 120 میلیون ریال فروش بصورت B2C و 1500 میلیون ریال B2B به صورت کالای فناورانه داشته‌ایم و همچنین انعقاد دو قرارداد پژوهشی 650 میلیون ریالی دیگر بصورت B2G را نیز در دست اقدام داریم.»

وی با توجه به اینکه افزایش فروش شرکت،‌ مزیت‌های زیادی از جمله بروز‌رسانی و توسعه محصولات، جذب و نگه‌داشت نیروی انسانی متخصص را به همراه دارد، خاطرنشان کرد: «به لطف خدا و با حمایت و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول، موفق شدیم با ورود به بازار و توسعه فروش بیشتر محصولات خود، از برنامه پیش‌بینی‌شده جلوتر رفته و محصولات خود را به همه نهادها و ارگانها معرفی کنیم.»

این مسئول اظهار کرد: «محصولات تجاری ما اعم از لوازم و تجهیزات اتوماسیون برای مرغداری‌ها، گلخانه‌ها، پالایشگاه‌های نفت، گاز، پتروشیمی و آزمایشگاه‌ها است که تا سقف 20 درصد تخفیف خرید برای واحدهای دانشگاهی در نظر گرفته شده و با 24 ماه گارانتی برای متقاضیان در سایت شرکت به آدرس http://napada.ir موجود است.»

به گزارش آنا، عقیل کشیر دانشجوی دکتری برق الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول، کارشناس ارشد برق الکترونیک از واحد علوم و تحقیقات تهران(پردیس شاهرود) و نفر برتر جشنواره علمی فرهیختگان کشور در سال 95 است که دارای گواهی ثبت اختراع، تأییدیه علمى از سازمان پژوهش‌هاى علمى و صنعتى ایران، عضو کارگروه اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی، عنوان برگزیده سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برای شرکت در نمایشگاه بین‌المللی هفته پژوهش و فناوری 96 و سه طرح پژوهشی را در کارنامه علمی اجرایی خود دارد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۰۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا با بومی‌سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام موثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

 حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری‌سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آنها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی‌سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟